Partners

Bouwgroep Dijkstra Draisma

Alma Tegelwerk verricht veel tegelprojecten in opdracht van Bouwgroep Dijkstra Draisma. Bouwgroep Dijkstra Draisma is één van de grootste bouwbedrijven van Noord-Nederland.

De projecten bestaan uit onder andere uit het betegelen van woningen, winkelpanden, verzorgingstehuizen en appartementen.

Een voorbeeld van de projecten die wij in opdracht van Bouwgroep Dijkstra Draisma verrichten:

  • Voor het nieuwe kantoor van RDW Veendam 3.000 m² tegelwerk.
  • In 2016 hebben we 65 woningen op Terschelling betegeld. In 2017 krijgt dit een vervolg met 50 woningen.
  • 28 appartementen
  • Verzorgingstehuis Harlingen
  • Winkelpanden
Bouwgroep Dijkstra Draisma werkt al enkele jaren naar volle tevredenheid samen met Alma Tegelwerk. Het werk dat Fokke Alma levert is altijd van hoge kwaliteit. Het is prettig met hem samenwerken, is gemoedelijk in de omgang en hij komt altijd zijn afspraken na.

Alma Tegelwerk verzorgt het tegelwerk van complete woningen voor ons: badkamers, vloeren etc. Naast woningen doet hij ook grote projecten zoals verzorgingstehuizen en winkelpanden. Hij verzorgt het tegelwerk zowel binnen als buiten. Wanneer je tegelprojecten in de buitenlucht hebt, komen er weer hele andere zaken bij kijken. Je hebt andere materialen en andere lijmsoorten nodig. Voor een vakman als Fokke is dat totaal geen probleem. Hij heeft een enorme vakkennis. We kunnen volledig op hem vertrouwen, hij zorgt ervoor dat het goed komt.

Wat wij ook erg prettig vinden is dat Fokke met ons meedenkt. Hij adviseert ons bij aanbestedingen en kijkt mee of de begroting klopt. Hij denkt mee over de toepassing van materialen en houdt daarbij rekening met de levensduur.

Tjitze Kooistra | Voorman uitvoerderDijkstra Draisma

Sportbedrijf Drachten

Alma Tegelwerk verricht sinds 2010 veel tegelwerkzaamheden voor Sportbedrijf Drachten. Sportbedrijf Drachten biedt professionele ondersteuning aan onderwijs en verenigingen en ze verhuren en beheren sportaccomodaties en materialen.

De accommodaties die onderdeel uitmaken van Sprotbedrijf Drachten en waar wij het tegelwerk voor verzorgen zijn o.a. Zwemcentrum De Welle, Sportcentrum Drachten en iSpace Sports in Opeinde.

In 2015 en 2016 hebben we 10 gymzalen voor Sportbedrijf Drachten opnieuw betegeld. We passen ons aan bij onze klanten. Wij zorgen ervoor dat er zo weinig mogelijk overlast ontstaat door onze werkzaamheden. Daarom plannen wij onze werkzaamheden in op momenten dat er weinig bezoekersstromen zijn. Wij werken dan veelal in de vakantieperiodes, weekenden, ’s avonds en ’s nachts.

Kiwitz

Alma Tegelwerk werkt met de producten van Kiwitz. Kiwitz is specialist in tegellijmen en heeft voor elke tegelwerk-project een geschikte tegellijm. Op tegelprojecten die wij met Kiwitzproducten plaatsen geven wij standaard 5 jaar garantie.

Makkelijk verwerkbaar voor elke doe-het-zelver

Heeft u zelf een tegelklus waar u een goede lijm of voeg voor wilt gebruiken? Wij leveren ook de lijmen en voegen van Kiwitz aan bedrijven en particulieren. Het voordeel van deze producten is dat ze gemakkelijk verwerkbaar zijn. Bovendien staat de mengverhouding duidelijk omschreven op de verpakking

Menu