Bouwgroep Dijkstra Draisma werkt al enkele jaren naar volle tevredenheid samen met Alma Tegelwerk. Het werk dat Fokke Alma levert is altijd van hoge kwaliteit. Het is prettig met hem samenwerken, is gemoedelijk in de omgang en hij komt altijd zijn afspraken na.

Alma Tegelwerk verzorgt het tegelwerk van complete woningen voor ons: badkamers, vloeren etc. Naast woningen doet hij ook grote projecten zoals verzorgingstehuizen en winkelpanden. Hij verzorgt het tegelwerk zowel binnen als buiten. Wanneer je tegelprojecten in de buitenlucht hebt, komen er weer hele andere zaken bij kijken. Je hebt andere materialen en andere lijmsoorten nodig. Voor een vakman als Fokke is dat totaal geen probleem. Hij heeft een enorme vakkennis. We kunnen volledig op hem vertrouwen, hij zorgt ervoor dat het goed komt.

Wat wij ook erg prettig vinden is dat Fokke met ons meedenkt. Hij adviseert ons bij aanbestedingen en kijkt mee of de begroting klopt. Hij denkt mee over de toepassing van materialen en houdt daarbij rekening met de levensduur.

Tjitze Kooistra | Voorman uitvoerderDijkstra Draisma
Je komt tegenwoordig niet snel zo’n tegelbedrijf tegen. Deugdelijk, accuraat en klantgericht, dat zijn de eerste woorden die me te binnen schieten wanneer ik aan Alma Tegelwerk denk.

Sportbedrijf Drachten schakelde Alma Tegelwerk de afgelopen jaren regelmatig in om de sanitaire ruimten in de sportaccommodaties te moderniseren, waaronder zwemcentrum de Welle. Zelfs als onze insteek van de renovatie nog niet geheel helder was, zagen de ‘mannen’ van Alma Tegelwerk in één oogopslag wat er moest gebeuren en hoe dit het beste kon. Er werd vlot doorgewerkt op tijden dat het ons gunstig uit kwam voor een goede marktconforme prijs.

Een opdracht bij hun plaatsen is verzekerd van een goed resultaat. Elke keer bij de oplevering was het een ‘feestje’, een prachtig stukje tegelwerk. Strokend getegeld, op de mm precies!

Sportbedrijf Drachten
Menu