Alma Tegelwerk Kootstertille

Alma Tegelwerk te Kootstertille  is in 2006 opgericht door Fokke Alma. Fokke werkt sinds zijn 16e als tegelzetter en was 20 jaar toen hij als zelfstandig tegelzetter verder ging. Hij heeft zowel de primaire als de secundaire opleiding tot tegelzetter gevolgd. Alma Tegelwerk werkt al acht jaar samen met Erik van der Meulen. Daarnaast kan Alma putten uit een pool van 15 tegelzetters die allemaal Zzp’er zijn.

Liefde voor het vak

Alma Tegelwerk levert werk van hoge kwaliteit. Uit alles wat we doen straalt professionaliteit en vooral liefde voor het vak. Ons motto is: ‘Zoals we het thuis zouden willen hebben, zó willen we het voor een klant doen.’

Alma Tegelwerk is goed op de hoogte van nieuwste trends en ontwikkelingen. Wij denken vergaand met onze klanten mee. Bij elk project kijken we kritisch naar de mogelijkheden en zullen daar ons advies op afstemmen.

Tegelplan en ontwerp

Bij het maken van een tegelplan of ontwerp kijken we altijd of het anders en beter kan. Wij nemen echt de tijd om een goed advies te kunnen geven. Wij weten hoe je met de tegels kunt spelen, hoe je ruimtes beter tot hun recht kunt laten komen of groter kunt laten lijken. Bovendien houden we bij het advies ook rekening met de aard van het materiaal: worden de tegels bijvoorbeeld snel glad of zijn ze wel goed schoon te houden.

Menu